Мениджърът на Борусия Дортмунд Един Терзич каза на звездата на мъжкия

...
Мениджърът на Борусия Дортмунд Един Терзич каза на звездата на мъжкия
Коментари Харесай

Терзич: Джовани Рейна трябва да бъде спокоен

Мениджърът на Борусия Дортмунд Един Терзич сподели на звездата на мъжкия народен тим на Съединени американски щати Джовани Рейна да бъде толерантен, до момента в който чака повече благоприятни условия да блесне.

Рейна значително беше употребена като промяна след завръщането си от Световното състезание и започва единствено един път за Дортмунд през 2023 г. През по-голямата част от 2022 година футболистът беше малтретиран от травми, което го ограничаваше както в клуба, по този начин и на национално равнище, и Терзич споделя, че Рейна би трябвало да бъде толерантен и да не бърза, откакто преодолее тези проблеми.

" Джио постоянно е претърпявал неуспехи. Той беше контузен един път с националния тим. Направи няколко къси изяви, игра през цялото време против Бремен и нямаше игрово време в последните три мача. Той знае какво чакаме от него. Но ние също знаем какво може да ни даде. Той би трябвало да бъде старателен и толерантен ", показа Терзич.

Въпреки неналичието на минути, Рейна се възползва оптимално от първите си няколко изяви, като вкара от пейката във всеки от първите си три мача. Оттогава обаче той е релативно спокоен, защото Терзич реши да не го употребява в мачове от Шампионската лига и Бундеслигата.

Що се отнася до националния тим, Рейна може да се върне на сцената незабавно през март, когато Съединени американски щати играят мачове от Лигата на нациите против Гренада и Ел Салвадор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР